Na zahtjev Kluba HDZ- a i koalicijskih partnera odgođena je sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića zakazana za danas. Na ovaj način Klub HDZ- a i koalicijskih partnera pokazao je svoje jedinstvo te na vrlo jasan način dao do znanja da Karlo Starčević neće moći provoditi politiku i samovolju ne konzultirajući se s nikim. Klub HDZ – a i koalicijskih partnera želi izvršiti konzultacije o predloženim točkama i o glasovanju po istima. HDZ i partneri ovim su pokazali kako će u narednom vremenu njihova biti zadnja što se tiče Gradskog vijeća. 

Karlo Starčević autoritativno vodi Grad

Karlo Starčević je do sada koristio situaciju pa je autoritativno vodio Grad ne  poštujući i ignorirajući ovlasti i ingerenciju Gradskog vijeća, samim tim ne poštujući ni volju birača koji su izabrali Gradsko vijeće kao svoje predstavničko tijelo.

Ovim potezom  Kluba HDZ – a i koalicijskih partnera  jasno je dao do znanja tko je „glavni“ u Gradskom vijeću i tko će voditi  proaktivnu politiku u narednom periodu. Mnogi se pitaju je li to kraj Karla Starčevića.

L.O./GS