Klub HDZ-a i koalicijskih partnera pokazao jedinstvo, Karlo Starčević ne može provoditi samovolju

Na zahtjev Kluba HDZ- a i koalicijskih partnera odgođena je sjednica Gradskog vijeća Grada Gospića zakazana za danas. Na ovaj način Klub HDZ- a i koalicijskih partnera pokazao je svoje jedinstvo te na vrlo jasan način dao do znanja da Karlo Starčević neće moći provoditi politiku i samovolju ne konzultirajući se s nikim. Klub HDZ – a i koalicijskih partnera želi izvršiti konzultacije o predloženim točkama i o glasovanju po istima. HDZ i partneri ovim su pokazali kako će u narednom vremenu njihova biti zadnja što se tiče Gradskog vijeća. 

Karlo Starčević autoritativno vodi Grad

Nastavak ispod oglasa

Karlo Starčević je do sada koristio situaciju pa je autoritativno vodio Grad ne  poštujući i ignorirajući ovlasti i ingerenciju Gradskog vijeća, samim tim ne poštujući ni volju birača koji su izabrali Gradsko vijeće kao svoje predstavničko tijelo.

Ovim potezom  Kluba HDZ – a i koalicijskih partnera  jasno je dao do znanja tko je „glavni“ u Gradskom vijeću i tko će voditi  proaktivnu politiku u narednom periodu. Mnogi se pitaju je li to kraj Karla Starčevića.

L.O./GS