Danas oko 10,35 sati na DC-1, u mjestu Grabušić, nedaleko Korenice, došlo je do teške prometna nesreće u kojoj su dvije osobe poginule, jedna osoba 1940 a druga 1961 godište, dok je jedna zadobila tjelesne ozljede.
Prvi su na mjesto nesreće stigli po dojavi, Vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Plitvička Jezera. Po dolasku na mjesto nesreće vatrogasci su ustanovili da je kamion sa prikolicom udario svojim prednjim krajem u vrata osobnog automobila marke Opel Corsa gospićkih registarskih oznaka nakon čega su oba vozila završila u njivi pored ceste. Kako doznajemo od vatrogasaca JVP Plitvička jezera, vozač kamiona izašao iz vozila uz pomoć dvoje slučajnih prolaznika, dok su dva putnika u osobnom automobilu bila prikliještena i nisu davala znakove života. Odmah po dolasku hitne pomoći, pomoć je pružena povrijeđenom vozaču kamiona koji je prevezen u Opću bolnicu Gospić. U tijeku je policijski očevid te dolazak suca istražitelja, nakon čega slijedi izvlačenje poginulih iz osobnog vozila.
Po neslužbenim podatcima, najvjerovatnije je riječ o tome da se vozilo Opel Corsa uključivalo u promet sa sporedne ceste nakon čega je na njega naletio kamion.
Dražen Prša