Koji je motiv da Popović u alkoholiziranom stanju šteti Anti Podnaru?

Kako smo pisali ovih dana o mogućoj zloporabi dužnosti u PU ličko-senjskoj čiji je načelnik Ante Podnar nastavljamo izražavati sumnje koje su vrlo indikativne. Raspolažemo informacijama, doduše neprovjerenima, da se na jednome mjestu u okolici Smiljana sastaje načelnik PU, Željko Popović i još jedan djelatnik policije…

Podnar i Popović imaju pravo biti prijatelji!

Nastavak ispod oglasa

Da podsjetimo, za nas i dalje postoje sumnje koje bi neki drugi trebali dokazati o sprezi Ante Podnara, ili nekog drugog visokog policijskog službenika sa Željkom Popovićem.
Naravno, nitko nema pravo osporiti pravo načelniku Podnaru da bude veliki prijatelj s Popovićem. Ali ako se to prijateljstvo koristi za političke obračune ili plasiranje informacija iz tajnih istraga u što mnogi sumnjaju nije profesionalno i kosi se sa zakonom.

Dokaz odavanja informacija iz tajne istrage?

Sumnju u odavanje informacija govori i činjenica da je i mene policija pozvala na informativni razgovor nakon prijave Željka Popovića. Upoznat sam sa činjenicom da o predmetu istrage, koja je tajna ne smijem javno govoriti. Toga se i dalje držim. No, međutim, zaprepastila me činjenica, i dovela u situaciju nepovjerenja prema policijskim institucijama kad sam  pročitao da je Željko Popović u jednom od svojih tekstova napisao način na koji sam došao do jednog dokumenta. Istina je, da sam to rekao policiji! Postavljam pitanje Anti Podnaru. Kako je to mogao znati Željko Popović???

Drugi slučaj dogodio se prije nekoliko dana. Portal Slobodna lika objavio je vijest da su Ivici Čačiću izbušene gume na automobilu. Tu vijest taj portal je objavio prije bilo kakvog službenog policijskog izvješća… Nedugo nakon toga isti portal objavljuje da je auto u vlasništvu supruge g. Čačića. Kako je moguće da je i ovo znao Ž.Popović?

Puno otvorenih pitanja za dvostruke kriterije i politizaciju

Politizacija slučaja Krmpotić-Šutić, dvostruki kriteriji u odnosu na očuha bivšeg dekana Veleučilišta, dvostruki kriteriji prema Popoviću za širenje lažnih i uznemirujućih informacija, dvostruki kriteriji na ličkom Veleučilištu, curenje informacija iz tajnih istraga – ostaje puno otvorenih pitanja…

H.J./L.O.