Na portalu Indirektno.com objavljeno je reagiranje Milana Kolića na priopćenje Sanjina Rukavine. Prenosimo ga u cijelosti.

Ne znam otkud Vam pravo i drskost da spominjete moje ime. Najprije moram reći da ste me izdali kao Župana jer nakon dvije godine trčkarali ste oko mene i molili da ja zamolim dr. Milinovića da možete biti volonter.

Hvalite se da su Vam obećali mjesto u Carini

Na taj način ste prevarili birače kao što i sada pričate njima da Vam je obećano mjesto u Carini i da ćete postati volonter u Gradu Senju. Kod nas ste bili volonter sa oko 7.000 kn, vjerovatno sada to želite napraviti, po Vašim riječima u Senju. Hvalite se i nama i svima i to je javna tajna u Senju da su Vam iz Zagreba obećali to mjesto i da ćete valjda ponovno biti volonter sa 7.000 kn u Senju. To je dakle drugi pokušaj prevare birača.

Čuvajte se Senjske bure i Sanjina kada trčkara  oko Vas kao pudlica

Što se tiče spominjanja moje bolesti to je toliko prizemno i nisko da je gadljivo i za čitati. I sam Premijer je rekao i zahvalio se dr. Milinovuću što je na njegov poziv prihvatio kandidaturu za župana Ličko-senjske županije s čime sam se ja složio,  što je Premijer potvrdio i na sastanku u Gospiću. Dakle, i to lažete. Nikada dr.M ilinović nije izdao mene i moje suradnike kao što Vi izdajete svoje, a Vi brinite o svom zdravlju. Dakle, gosp.Sanjin za Vas vrijedi uzrečica :“ Čuvajte se Senjske bure i Sanjina kada trčkara  oko Vas kao pudlica .“