Nakon raznih medijskih napisa lokalnih portala koji su se raspisali nakon odustajanja od kandidature aktualnog župana Milana Kolića, zamolili smo župana da nam prokomentira posljednje događaje.

Kolić: Dr. Milinović je naš najjači kandidat

– Zbog pokušaja nekih kao što je Ante Franić koji je nebrojeno puta do sada pokazao svoju nevjerodostojnost i prevrtljivost, poručujem njemu i svima njemu sličnima da neće uspjeti u svojim insinuacijama na račun mene i najjače političke stranke na ovim prostorima,  HDZ-a na čelu s dr. Milinovićem.
Ovoga trenutka nisam u stanju 24 sata dnevno posvetiti se funkciji župana i predizbornoj kampanji, a to je vrlo važno za konačni uspjeh na izborima. Zbog toga sam zamolio predsjednika dr. Milinovića, mog prijatelja, da to uvaži i da ne budem kandidat. Također sam mu predložio da on bude kandidat za župana jer HDZ u ovom trenutku nema boljeg kandidata. Iznimno mi je drago što je to prihvatio i uvjeren sam da će imati takav rezultat na kojeg ću ja i svi mi biti ponosni, kazao je Kolić.

Poruka raznim Franićima: Vodite brigu o sebi!

– Ovoga trenutka ću se malo više posvetiti svom zdravstvenom stanju, a na dispoziciji sam dr. Milinoviću i svojoj stranci u svakom trenutku. I na kraju, poručujem raznim Franićima, da vode brigu o sebi, o debaklu koji će doživjeti na izborima, a ne o meni, dr. Milinoviću i najjačoj stranci u Hrvatskoj – Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

L.O.