Kolić: HDZ nije mogao imati boljeg kandidata od Milinovića

Nakon raznih medijskih napisa lokalnih portala koji su se raspisali nakon odustajanja od kandidature aktualnog župana Milana Kolića, zamolili smo župana da nam prokomentira posljednje događaje.

Kolić: Dr. Milinović je naš najjači kandidat

Nastavak ispod oglasa

– Zbog pokušaja nekih kao što je Ante Franić koji je nebrojeno puta do sada pokazao svoju nevjerodostojnost i prevrtljivost, poručujem njemu i svima njemu sličnima da neće uspjeti u svojim insinuacijama na račun mene i najjače političke stranke na ovim prostorima,  HDZ-a na čelu s dr. Milinovićem.
Ovoga trenutka nisam u stanju 24 sata dnevno posvetiti se funkciji župana i predizbornoj kampanji, a to je vrlo važno za konačni uspjeh na izborima. Zbog toga sam zamolio predsjednika dr. Milinovića, mog prijatelja, da to uvaži i da ne budem kandidat. Također sam mu predložio da on bude kandidat za župana jer HDZ u ovom trenutku nema boljeg kandidata. Iznimno mi je drago što je to prihvatio i uvjeren sam da će imati takav rezultat na kojeg ću ja i svi mi biti ponosni, kazao je Kolić.

Poruka raznim Franićima: Vodite brigu o sebi!

– Ovoga trenutka ću se malo više posvetiti svom zdravstvenom stanju, a na dispoziciji sam dr. Milinoviću i svojoj stranci u svakom trenutku. I na kraju, poručujem raznim Franićima, da vode brigu o sebi, o debaklu koji će doživjeti na izborima, a ne o meni, dr. Milinoviću i najjačoj stranci u Hrvatskoj – Hrvatskoj demokratskoj zajednici.

L.O.