Izbori u gospićkom HDZ-u održati će se u nedjelju 9. prosinca. Potvrdio je to povjerenik HDZ – a Ivica Radošević protukandidatu Milanu Koliću. Budući da je informacije iz HDZ-a gotovo nemoguće dobiti, kao da je riječ o tajnoj sekti odlučili smo nazvati oba kandidata koji će “ukrstiti rukavice” 9. prosinca. 

Povjerenik Radošević kao mačak oko vruće kaše – bez komentara

Na telefonski poziv nam je odgovorio Ivica Radošević, no kada smo ga upitali za komentar izbora rekao ja da će na sva moguća pitanja odgovoriti uskoro. Vrlo čudna izjava za čovjeka koji pretendira voditi gospićki HDZ, ali svatko ima pravo na odabir svoje taktike. Postavlja se logično pitanje – je li se pomirio sa izbornim porazom?

Nakon Radoševića nazvali smo Milana Kolića koji je po mnogima favorit nedjeljnih izbora.

 „Zahvaljujem se stranci i povjereniku koji mi je  još prošli tjedan rekao da će izbori biti 9.12. i to je jedan zadovoljavajući standard kako bih se na vrijeme mogao pripremiti za izbore. Moram još imenovati promatrače. Međutim, gosp. Radoševića  pokušavam dobiti od petka da se s njim dogovorim oko procedura. Na moje iznenađenje do danas ne odgovara na moje pozive” kazao je.

Što očekujete od izbora?

“Svjestan sam da sam favorit, očekujem uvjerljivu pobjedu što ću i pokazati u nedjelju,  konsolidaciju i jačanje gospićkog HDZ – a.”

Budući da Vam se povjerenik ne javlja bojite li se izbornih manipulacija kao što je bio slučaj sa mladeži?

“Čudno je da kao član HDZ – a ne mogu do svog  povjerenika, ali ipak mi smo preozbiljna stranka  da bih sumnjao u bilo kakve malverzacije. Uvjeren sam u poštenje Ivice Radoševića koji ima šansu u nedjelju  to dokazati. U nedjelju ćemo pokazati da smo najjača stranka u gradu. Koristim priliku i pozivam sve članice i članove HDZ – a da izađu na izbore i ukažu mi povjerenje.” kazao je Kolić.

L.O./HJ