Kolić: „ Zajedništvo je garancija za našu pobjedu“

Nastavak ispod oglasa

Uz nazočnost kandidata za župana Milana Kolića,kandidate za dožupane Ivanu Tomaš i Sanjina Rukavinu u Sv.Jurju održan predizborni skup HDZ-a i koalicijskih partnera.

Vatrogasni dom bio je premalen da primi brojne štovatelje HDZ-a i koalicijskih partnera kao i veliki broj njihovih simpatizera i mještana.

Nazočnima se obratio domaćin, kandidat za dožupana Sanjin Rukavina istaknuvši da će u svom četverogodišnjem mandatu posebnu pozornost posvetiti razvoju svoga Jurjeva ali i cjele Ličko senjske županije. Gradonačelnik Senja i kandidat za ponovnog  gradonačelnika Darko Nekić predstavio je listu za Gradsko vijeće Senja i kandidata za zamjenika Filipa Samardžiju naglasivši da će se kao i do sada boriti za interese Grada Senja i njegovih stanovnika te poduprijeti i nastaviti sa planiranim projektima gospodarske revitalizacije Jurjeva.  

Kandidat za župana Milan Kolić istaknuo je zadovoljstvo velikim brojem okupljenih što je, kako je kazao, još jedna potvrda očekivane pobjede na predstojećim  lokalnim  izbornima, kako u Jurjevu, gradu Senju tako i Ličko senjskoj županiji.  Dodao je, da je tijekom dana boravio i u Donjem Lapcu, najistočnijem djelu županije,  a potom je došao u Jurjevo kako bi pozdravio jurjevčane i obećao im da će kao župan brinuti o svim mjestima u Ličko senjskoj županiji podjednako.

   “ jučer u Brinju a danas u Jurjevu, sjedoci smo da se ponovo budi demokršćansko pravaška opcija a zajedništvo je ono što nam daje snagu, volju i želju da idemo dalje. Zajedništvo kao 90-tih godina snaga je s kojom se možemo oduprijeti današnjoj nesposobnoj, crvenoj  vladi koja nema senzibiliteta ni interesa za Ličko-senjsku Županiju“ – kazao je Milan Kolić.

Dražen Prša