Kombijem u kamper vozilo

Sinoć je oko 21,00 sati na Pogledalu, između između Homoljca i Vrila, u Općini Plitvička jezera, šesteročlana obitelj iz Švicarske, muškarac i supruga sa četvero maloljetne djece od 7 do 11 godina u stravičnom sudaru, još uvijek nevjerovatnom srećom, prošla sa lakšim tjelesnim ozljedama.
U njihovo se kamper vozilo u jednom trenutku svom silinom zabilo kombi vozilo Hrvatskih šuma. Kolika je bila silina udarca najbolje govori podatak da se kamper vozilo doslovno raspalo, dok je prednji kraj kombi vozila totalno uništen.
Kako smo doznali u PU Ličko senjskoj od glasnogovornice Maje Brozičević u ovoj prometnoj nezgodi kriv je vozač kombi vozila koji je prešao na drugu stranu ceste te se zabio u kamper vozilo. Osim šoka, šesteročlana obitelj iz Švicarske zadobila je tek lakše tjelesne ozljede. Promet tim djelom ceste u pravcu Otočca, odnosno Plitvičkih jezera bio je zatvoren za promet od 21,00 do 02,00 sati.
Vozača u kombi vozilu pripadnici JVP Plitvička jezera morali su izvlačiti rezanjem dijelova kabine, koji je zadobio tek lakše ozljede.
Promet je normaliziran tek oko 02,00 sati nakon što je specijalno vozilo auto vuče Lončar uklonilo uništena vozila sa ceste.
D.P.