Iako su lokalni izbori u Općini Perušić okončani u prvom krugu, neki luzeri se s voljom birača očito ne mogu pomiriti. Tako je sinoć u dnevniku Nove TV prikazan prilog o cestama koje navodno ne vode nikuda. Netko vrlo zločest (i svakako lažljiv) među te ceste ubrojio je i cestu koja od glavne prometnice kroz Perušić vodi do starog mlina. Načelnik Općine Perušić Ivica Turić-Bećar ojađen je ovom besmislenom dezinformacijom.
-Ne mogu vjerovati količinu laži izrečene u toj vijesti. Naravno da autor toga priloga nije kontaktirao bilo koga ‘ko ima prave informacije. Cesta do staroga mlina prvi je korak u sveobuhvatnom projektu i jedan je od uvjeta za stjecanje građevinske dozvole za taj projekt. Taj prvi korak stoji 400 tisuća kuna jer je ispod ceste postavljena vodovodna mreža i sustav odvodnje. Projekt rekonstrukcije starog mlina financirat će se sredstvima EU i RH, a stajat će oko 7 milijuna kuna. Bit će to i poduzetnički inkubator od kojeg Perušić s pravom puno očekuje, ističe načelnik Općine Perušić Ivica Turić-Bećar.
Ostaje pitanje kome je zasmetala cesta duljine oko 100 metara koja je ujedno uvjet i prvi korak za nastavak projekta sanacije staroga mlina i zbog čega autor spornoga TV-priloga nije potražio valjane informacije, izvan birtaškog trač-miljea?

L. O.