Kako javlja tvrtka „Conventus Credo“  u hotelu Jezero na Plitvičkim jezerima će se ovoga vikenda, od  4. do 6. listopada održati Kongres dječjeg zdravlja s međunarodnim sudjelovanjem. Kongres organizira Hrvatsko društvo za preventivnu i socijalnu pedijatriju Hrvatskog liječničkog zbora.

Pokrovitelji skupa su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Ličko senjska županija i Općina Plitvička Jezera.

“Prema iskazanom interesu, na Kongresu očekujemo preko 240 sudionika iz naše zemlje, a pozivu za sudjelovanje odazvao se i značajan broj pozvanih predavača, eminentnih stručnjaka, koji će se osvrnuti na sljedeće teme: Zdravlje djece tijekom vremena i društvo, Prevencija u dječjoj kardiologiji, Dječja koža i prehrana kao izazov, Pravna zaštita liječnika, Zahtjevi roditeljstva, Otvorena pitanja i dileme u pedijatrijskoj skrbi.

Svečano otvorenje Kongresa bit će u petak, 04. listopada 2019. s početkom u 14:00 sati.

Ispred Organizacijskog odbora Kongresa pozivamo Vašu redakciju da medijski poprati Kongres i na taj način upozna javnost o susretu uglednih stručnjaka koji će prezentirati svoj rad te razmijeniti iskustva iz područja pedijatrije.” stoji u propćenju tvrtke CONVENTUS CREDO d.o.o.

L.O.