Konstituirani Mjesni odbori u Općini Brinje

Nakon održanih izbora za MO na području Općine Brinje tijekom prošlog tjedna održane su konstituirajuće sjednice te su ujedno izabrani predsjednici Mjesnih odbora.
S obzirom na prostornu dislociranost pojedinih naselja i činjenicu da je Općina Brinje jedna od najvećih općina po površini, ista ima 11 mjesnih odbora te su slijedom toga izabrani sljedeći članovi za Predsjednike Mjesnih odbora:

1) BRINJE 1 – Stipe Mesić (HSS)
2) BRINJE 2 – Zdravko Holjevac (HSS)
3) LETINAC – Jure Kušanić (HDZ)
4) STAJNICA – Gordana Perković (HSS)
5) JEZERANE – Mladen Milohnoja (HDZ)
6) KRIŽ KAMENICA – Stjepan Mesić (HSS)
7) LIPICE – Damir Bićanić (HSS)
8) KRIŽPOLJE – Josip Krznarić (HSS)
9) VODOTEČ – Luka Gostović (HSS)
10) PROKIKE – Mirjana Smiljanić (HSS)
11) Žuta Lokva – Zvonko Vukelić (HDZ).

Nastavak ispod oglasa

-Postojanje Mjesnih odbora za općinu kao što je naša je od neizmjerne važnosti jer prisutnost predsjednika Mjesnih odbora na samom licu mjesta i ukazivanje na postojanje problema od ne sagledive je važnosti za Općinu Brinje.

Nakon izbora predsjednika Mjesnih odbora Načelnik Fumić je čestitao svim predsjednicima i kazao da od njih očekuje doprinos u predlaganju i rješavanju problema s kojima se susreću mještani njihovih mjesnih odbora.

Također, načelnik Fumić se zahvalio općinskom izbornom povjerenstvu na čelu sa Kristinom Kolak te izrazio zadovoljstvo što su izbori protekli bez prigovora.
Ujedno, novoizabrane Predsjednike Mjesnih odbora očekuje izazovan posao kako bi opravdali povjerenje ukazano od strane svojih sumještana jer isti predstavljaju poveznicu između Općine Brinje i svojih sumještana.

Uz posao kojih ih očekuje posao koji će isti odrađivati je bez naknade jer želja za boljitkom lokalne zajednice kroz angažman i uključivanje te rješavanje uočenih problema je pokazatelj volje i same želje za opstankom naših naselja.

-Nažalost, svjedoci smo i sami da nas je svakim danom sve manje ali nam to nesmije biti razlog da se netrudimo i svako ponaosob ne pridonese opstanku kako nas postojećih žitelja tako i mogućnost privlačenja i povratka u naše prekrasno Brinje, naglasio je Načelnik Fumić.

L.O./OB