Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata: “Zgroženi smo licemjerstvom Ante Franića”

Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata

Ličko-senjske županije

Nastavak ispod oglasa

Gospić, 13. kolovoza 2013. godine

                                                                                                               SREDSTVIMA PRIOPĆAVANJA

                                                                                                                                   -svima-

Zgroženi smo licemjerstvom koje je u svom priopćenju predsjednik HSLS  Ante Franić uputio udrugama proisteklim iz Domovinskog rata i roditeljima poginulih branitelja.

Gospodinu Franiću ništa nije sveto, pa tako ni nasi najmiliji koji su položili život na oltar Hrvatske Domovine.

Predstavnici udruga kao i svake godine na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja polažu vijenac, pale svijeće i sjete  se svojih najmilijih i ne samo tada. Mi se njih sjetimo svake minute, svakog sata i svakog dana.

Grubom  neistinom  da nismo zapalili svijeće pokazuje svoj karakter, drskost i oholost gotovo onakvu kakvu su četnici pokazivali ubijajući naše najmilije. Stoga molimo g. Franića da svoj politički poraz ne prelama preko naših srca. On ne zna što znači ostati bez sina, kćeri, oca, majke, ali nadasve zna vrijeđati. Pozivajući nas na ostavku pokušava grubo politizirati žrtvu. To mu nećemo dopustiti. Takvim ljudima nije mjesto u javnom političkom životu, ta doza licemjerstva na ovim prostorima nije zabilježena.

Nadamo se da će smoći snage, a to je uistinu najteže i vidjeti svoju vlastitu nesposobnost te ga pozivamo da zbog grube manipulacije našom djecom, očevima, majkama, razmisli o svojoj političkoj karijeri i podnese ostavku. Tim bi pokazao da ipak posjeduje trunku morala u što sumnjamo.

 

Predsjednik

Koordinacije udruga proisteklih

iz Domovinskog  rata

Ličko-senjske županije

Ivica Ćaćić