Kostelac: „ Mislim da ćemo pobjediti „

Stjepan Kostelac

Otočac – Nezavisni kandidat za gradonačelnika Grada Otočca Stjepan Kostelac danas je u centru Otočca upriličio druženje sa građanima kojom prilikom se obratio i novinarima. Rekao je da mu potporu pružaju i stranke koje su bile u prvom krugu na izborima kao oporba, spomenuvši  SDP, HNS, mlade laburiste i ostale koji mu jamče pobjedu u drugom krugu.

Nastavak ispod oglasa

          „ mi smo zadovoljni jer je naša mala lista pobjedila u prvom krugu četiri stranke, u stvari David je pobjedio Golijata. Kampanja je takva kakva je, bilo je svakakvih stvari, i lijepih i ružnih, kada se sve to sabere, kada prođe i ovaj drugi krug onda ćemo moći rezimirati sve“-rekao je Kostelac.

Naglasio je da ako pobjedi težište svojeg rada stavit će na otvaranje radnih mjesta u Otočcu, prvenstveno zapošljavanje mladih, stabilizacija gradske uprave i proračuna, jer nije im poznato kakvo je stanje u gradskom proračunu. Formirat će se tim ljudi koji će raditi na privlačenju novaca iz Europske unije, otvaranje projekata i privlačenje investitora.

Na konstataciju novinara da je imao slabu medijsku kampanju, Kostelac je rekao da se s tim ne slaže, jer on sam financira svoju kampanju i nije išao u neke velike troškove tako da je mišljenja da je posao odradio kako treba. Dodao je da je njegova kampanja vođena na način da su išli po selima i imali direktni kontakt sa ljudima.

          „ prema našim predviđanjima mislim da ćemo u nedjelju pobjediti“ – rekao je Stjepan Kostelac“.

Dražen Prša

kostelacizbori_prsa_29052013