Naslovnica Izbori 2013. Kostelac: ” Na kraju ćete vidjeti da ja nisam čovjek bez duše”

Kostelac: ” Na kraju ćete vidjeti da ja nisam čovjek bez duše”

17

Na osnovu zakona o informiranju  molim Vas da  objavite ovo priopćenje a vezano je uz  objavljen članak na vašem portalu pod nazivom-ŽELJKO LAŠKARIN KOGO   “STJEPAN KOSTELAC ČOVJEK BEZ DUŠE.

Ne zamjeram gosp. Laškarinu na njegovoj izjavi jer je vjerojatno prisiljen to izjaviti. Vjerujem da  znate da su izdavanja bilo kakvih riješenja o obustavi gradnje, inspekcijski nadzori i slično u rukama županijskih službi a znamo tko je tada bio šef županije te ja nisam mogao nikako utjecati na navedeno što pridajete meni.U mnogo čemu sam Vam pomagao što ste Vi sigurno već zaboravili.Ja nisam gradonačelnik već pet godina  u kojem ste roku mogli završiti svoj hotel uz veliku pomoć sadašnjeg gradonačelnika ali ipak niste.Vi ste vjerojatno morali ovo izjaviti jer vam je aktualni gradonačelnik pomogao koliko znam sa 80000,00 kuna plativši vam drvene mostiće koje ste napravili prije pet godina. Ne znam od kada to grad  sufinancira privatne  objekte vrijedne 3 mil.eura i iz kojih  sredstava.Vjerojatno osjećate potrebu da se na ovaj način zahvalite aktualnom gradonačelniku blateći mene.Ali javnost bi više zanimalo kako ste svojim poštenim radom došli do imovine od 3 mil eura pa makar i uz pomoć kredita.Na kraju kada Vaša priča bude završena ipak ćete vidjeti da ja nisam čovjek bez duše kako vi velite.

Stjepan Kostelac, dr. vet.  med.

17 Komentari

 1. Daj Sipa prestani pričat gluposti, pogledaj što je gospodin , na televiziji ,stručan ,profesionalan da se grad može ponosit što imamo takvog gradonačelnika.Imao si priliku za debatu ali ti znaš samo pisat priopćenja tj.neko ih piše za tebe ,sramota . Care najbolji si!

 2. Nemojte opet iznositi neistine! Ajde sada recite i da Berislav Kostelac laze! Razocarali ste i nas koji smo vam mislili dati glas! Care, samo naprijed!

 3. Zašto ovaj čovjek samo piše priopćenja. Kad je pričao na TV LOKI gleda u pod i ustranu. Ne može pogledati narodu u oči zato jer laže,a ova dva dana je pretjerao.

 4. Stjepane lažeš i lažeš.
  Kažeš da te podržava HSP – a ne podržava
  Kažeš da su te podržali Matasin i SDP – a nisu
  Sučeljavanje na televiziji – gdje si ti
  Tvoja kampanja se zove Laži laži laži…

 5. kako jadno,neko šturo bolesno priopćenje gdje se iznose neistine koje je napisala očito krezubica iz pomoći u kući i njena desna ruka patuljastog rasta.Kad si lumen i tako pošten kako i na koji način ti lažljivi hadezeovci osvojiše vlast u Gradu Otočcu, kako dobise vecinu u gradskom vijeću, kako tebe i tvoju obitelj te tugujuću rodbinu neprepozna narod! Što se ne maknes sa scene političke i neodes u mirovinu i u svoju veterinarsku da lijecis kerove i mace, pijuckas lagano sa svojim frendicima i mozda bi te ko i pamtio! Pregazilo te vrijeme! Ustvari žao mi te! Tvoji puleni s kojima ce se uskoro pozabavit sve sluzbe naginju te u propast! Kad smo kod tvoje duše, vjerujem da kad se to dijelilo tebe nije bilo taj dan u redu! Kogo se zaratio s tobom 2006 g jer si ti očito ciljao na ono gore ali on je ustrajao…i danas je tu gdje je…što bacas prasinu u oči ljudima kad je Kogo jos tada pričao što i priča danas jer je to istina! Kako poslije ponedjeljka mislite kročit ulicama ovog grada! svijet voli pobjednike, zato će i Bježanović doć cestitat Caru i njegovom timu kao po običaju mukte pit i jest i govorit da si ovakav ili onakav i da je on u biti bio za Cara i da je čak glasao za njega! Atalić je gospodin za sve vas! Šuti i ne trijezni se! zna on što je snaga HDZa!Ali najjači ti je tim iz pomoći u kući i ostala rodbina iz Švice i Prozora, Rene Degeni koji vozaju tvoje plakate a ljudi im vraćaju kredite jer su im bili jamci, a oni se od poštenja teškog i silnog crvene, naruči nekoliko vozačkih dozvola negdje u Bihaću jer ti nemaju čak ni to a nisu ti rekli, krezubici iz Prozora daj auto kakav jer ti više nema prijevoza muž joj uzeo auto jer je za tebe vene rezala ali razumimo Atalić će joj napravit zube za gratis…ide ujtro na biciklu a vidis da pada kisa….za ljubav treba imat dušu…ali ti je nemas i nikad je nisi ni imao…HRVATINA koalira sa SDP i kune se da sve za ljubav za svoju Hrvatsku!

 6. Da li je moguće da neko daje novce da bi glasao za njega,glasanje tajno. Stipa pa stvarno si pao nisko ili ti to rade tvoji savjetnici.

 7. Ovo ti nije trebalo Stjepane. Moj glas ipak ide gospodinu Barkoviću koji je stvarno Car.

 8. Gledam ove komentare i ne mogu vjerovati kolika se panika uvukla među HDZ-ovce kad toliko pljuju po čovjeku,boje se poraza.Stipa ako nisi potraži policijsku zaštitu ovi su spremni na sve .

 9. Eee Stipa, Stipa.. Imaš sreće što je sutra predizborna šutnja, da narod ne otkrije još koju tvoju “lijepu” stranu. ccc..

 10. MaliHrvat kako mozes jos uvjek hvalit stipu kada je danas uhvaćen u takvoj laži da bi ga se Sanader odreko

 11. Opet se brišu komentari koji idu u prilog dr.Kostelcu a ovi koji ga blate ostaju.Ružno i tužno…

 12. TREBAO JE OTIĆ NA TELEVIZIJU I REĆ ŠTO MISLI A NE PROZIVAT LJUDE PRIOPĆENJIMA. I MOJA BABA ZNA PROČITAT ŠTO JOJ NEKO NAPIŠE.

 13. Stjepan Kostelac je izvorni HDZ-ovac kojeg je komunjara Jurković izbacio iz HDZ-a jer se suprostavio dragom vođi Dadi iz Gospića. Svaka čast Mariju Caru. On je mogao dobiti izbore s 99% glasova da je prošle godine otkantao Jurkovića,Milinovića i Šutića, ekipu koja nam je iz Otočca uzela i ono malo što smo imali. Iskreno govoreći ni g. Kostelac ni g. Barković nisu dobri govornici. Obojica se loše izražavaju, ali vjerujem da su obojica dobri ljudi. Jedan je ipak imao dovoljno snage da se prije 5 godina odupre drugu Jurkoviću, a drugi je odustao taman kada je bio na vrhuncu da dokaže da mu je demokracija ispred svake partijske stege. Zato će jedan u gradonačelničku fotelju, a drugi na burzu rada. Žao mi je Marija Barkovića jer je fin gospodin, iz dobre obitelji, ali sa svima u politici ne možeš biti dobar. No, ne brinite. Već će se on snaći. Dobit će posao prije nego što preda vlast u Otočcu. A o g. Kogi bolje ne trošiti riječi. Nek mu je sa srećom rad u njegovom hotelu, dobro je to za sve nas. Divim mu se kako uzdržava šesteročlanu obitelj i kako luksuzno i na visokoj nozi žive svi, voze BMW-ove i nose skupocjenu odjeću, a već godinama nitko nigdje ne radi.No, nema veze. Bitno je da on može procijeniti koji čovjeku ima dušu, a koji ne. Mislim da se ni dragi Bog ne bi usudio reći najgorem zločincu da je čovjek bez duše. G. Kogo ima te moći. Baš mu zavidim!I još nešto, Mario Barković je bio na televiziji i pokazao koliko je loš govornik (kao i Stipa), a najgore od svega je to što na nijedno pitanje nije dao konkretan odgovor.Mora se priznati da su neke stvari, poput infrastrukutre, izgrađene. ALi, žali Bože cesta, kanalizacije, groblja kada mladi odlaze i ne vraćaju se. Za 15-ak godina neće imati tko šetati tim cestama ni koristiti kanalizaciju ni odlaziti na groblja. Ostat će samo kumovi i obitelji druga Milana. Nek im je sa srećom!

Comments are closed.