Tijekom proteklih novogodišnjih blagdana na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirana su dva kaznena djela, osam prometnih nesreća i jedno narušavanje javnog reda i mira.

Tek započetu 2016. godinu jedan je stručnjak za automobile započeo-radno! Policija je ustvrdila kako je 25-godišnjak iz Belišća u prvom satu Nove godine u Gospiću ispred jednog ugostiteljskog objekta ukrao osobni automobil u vlasništvu 23-godišnjaka iz Gospića. Već smo javljali kako je noću 30./31. prosinca 2015. godine u Gospiću, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu u vlasništvu pravne osobe sa sjedištem u Otočcu, iz koje je ukrao zasad neutvrđenu količinu cigareta i čokolada. Policija traga za čoko-nikotinskim lopovom.

U subotu, 2. siječnja u 14.45 sati na državnoj cesti broj 25, u mjestu Baške Oštarije, općina Karlobag, dogodila se prometna nesreća sa ozlijeđenim osobama. Prometna nesreća dogodila se kada je 75-godišnji talijanski državljanin upravljajući osobnim automobilom talijanske registracijske oznake, iz smjera Gospića u smjeru Karlobag, uslijed neprilagođene brzine kretanja izgubio nadzor nad automobilom i sletio udesno van kolnika. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđena putnica, 76-godišnja talijanska državljanka, dok je vozač lakše ozlijeđen. Ostale prometne nesreće su s materijalnom štetom, a dogodile su se na području Gospića (4), Otočca (2) i Senja (1).

Dečki su se fajtali u jednom gospićkom bircu, a svim sudionicima ovog izljeva testosterona ne gine optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

P. U./L. O.

Prometna Baške Oštarije
Prometna Baške Oštarije