Krađe i provale obilježile vikend

Foto:MUP

KORENICA – Policijski službenici PU ličko-senjske dovršili su kriminalističko istraživanje nad osam osoba (trojica 18-godišnjaka, 19-godišnjak, 20-godišnjak, 21-godišnjak, 22-godišnjak, 23-godišnjak) s područja Šibenika zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo razbojničke krađe.

Sumnjiče se da su u subotu oko 14.30 sati u Korenici iz jedne trgovine otuđili prehrambene i alkoholne proizvode u vrijednosti od oko 700 kuna, u čemu ih je pokušao spriječiti 45-godišnji djelatnik trgovine, kojeg su fizički napali i lakše ozlijedili.

Nastavak ispod oglasa

Oni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja dovedeni pritvorskom nadzorniku Policijske uprave ličko-senjske, a kaznena prijava dostavljena je nadležnom državnom odvjetništvu.

[quote_box_center]

U razdoblju od 1. do 12. prosinca 2014. godine u mjestu Mrzli Dol, grad Senj, nepoznati počinitelj provalio je u garažu vlasništvo 82-godišnjaka iz Rijeke iz koje nije ništa otuđio, te u garažu vlasništvo 82-godišnjaka iz Karlovca iz koje je otuđio razni alat.

Noću 13./14. prosinca 2014. godine u Švici, grad Otočac, nepoznati počinitelj provalio je u trgovinu vlasništvo pravne osobe sa sjedištem u Otočcu iz koje je otuđio novac i duhanske proizvode.

Noću 13./14. prosinca u Jezeranama, općina Brinje, nepoznati počinitelj provalio je u ugostiteljski objekt vlasništvo pravne osobe sa sjedištem u Jezeranama, iz kojeg je otuđio novac.

Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će nadležnim državnim odvjetništvima biti podnijete kaznene prijave.

[/quote_box_center]

PULS