Krade se sijeno, torbice, novac i ostalo

Unatoč početku sezone godišnjih odmora, čini se PU ličko-senjska ima sve više posla. Tako su policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom iz Udbine i 43-godišnjakom iz Perušića zbog osnova sumnje da su počinili dva kaznena djela krađe. Tako je 48-godišnjaku razdoblju od 2. do 4.srpnja 2016. godine na području općine Udbine pokosio travu i ukrao 180 bala sijena sa livade u vlasništvu 49-godišnjaka i 50-godišnjakinje iz Trogira. Drugi je lik 43-godišnjak koji je zatečen u počinjenju kaznenog djela krađe sijena na područje Udbine, također na štetu spomenutih ljudi iz Trogira.

Na plaži Vrtić u Novalji nepoznati lopov ukrao je torbice sa dokumentima, mobitelima i ključevima od apartmana u vlasništvu 28-godišnjakinje iz Hvara i 26-godišnje austrijske državljanke.

Nastavak ispod oglasa

Akcija „Manje oružja-manje tragedija“ imala je tijekom jučerašnjeg trajanja u Lovincu jedan sretan epilog. Jedan je građanin policiji predao je 950 komada raznog streljiva, koje je policijski službenik za protueksplozijsku zaštitu Policijske uprave ličko-senjske izuzeo i pohranio u skladište do uništenja. Isto se dogodilo u Otočcu gdje je predano 1066 komada streljiva različitih kalibara.

P. U./ L. O.