Kako smo već pisali da dolazi kraj nasilničke(ne mislimo obiteljske!!!), rušilačke, necivilizirane i divljačke politike dokaz je i novi predsjednik SDP-a Bernadić koji se riješio takvih. Očito je da zato u predsjedništvo nije prošao niti Jovanović koji je bio najveći zaštitnik Marasa i njegovog političkog divljaštva. Politički dani Nikoli Marasu su odbrojani. To se moglo i očekivati budući Bernadić ne misli u prvi plan gurati takve političke luzere.

Još jedan debakl Marasa, velika pobjeda Zrinskog

Kako se čuje Maras u zadnje vrijeme prolazi teške trenutke političkog pada i ponovnog poraza. Na poraze je naviknut i to mu nije ništa novo, ali je naučio na podršku Jovanovića koji je i sam mrtvo slovo na papiru u političkom smislu. T. Zrinskom koji je bio u nemilosti Jovanovića isplatila se vjerodostojnost te je zajedno sa l.Pemper postao član najviših tijela SDP-a. Sjetimo se kako mu je Maras pokušao onemogućiti i otežati kampanju u Gospiću i da dalje ne nabrajamo o smicalicama…

Pokušao lažima kompromitirati Oreškovića, perušićkog SDP-ovca

Raduje se i Orešković zbog takvog ishoda znajući da je Marasova politika propala i donijela samo poraze. Maras je bio i veliki protivnik Oreškovića te je i njemu pokušao smjestiti, o čemu govori i njihov obračun na fejsu. Nije Maras samo pokušao namjestiti Krmpotiću, Šutiću i ostalima nego je takav način primjenjivao i na svoje stranačke kolege. Gadljivo je to, a to najviše govori o psihičkom stanju Marasa.

Kuda će sada Benković, Skendžić i ostali?

A što će sada zaštitnici Marasa koji su za 180 stupnjeva primjenili politička uvjerenja, od velikih desničara do naslikavanja sa mamom i ženom sa propalom politikom Marasa? Mnogi se pitaju što će sada Benkovići – moraju vratiti stotine tisuća kuna, a sin Krešo pravomoćnom presudom ostao bez posla.

Aktiviraju li donedavni podupiratelji obiteljski crni fond?

Eto, to im je dala politika Nikole Marasa. Jao onome tko sa vragom tikve sadi. Možda se aktiviraju obiteljski crni fndovi o kojima bruji čitav Gospić. Vrijeme će pokazati imaju li Marasovi zaštitnici veze sa novcem dobivenim plaćanjem usluga na crno. Mi ne vjerujemo da tako časni ljudi imaju ikakve veze sa tim. Jedino navodno je policiju to zainteresiralo…

V. I.