Kreće obnova HSLS-a u Lici

0

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor u pratnji Dorice Nikolić sastao se jučer u 15 sati, u Brinju sa predsjednikom HSLS-a Ličko-senjske županije Juricom Jotić i užim rukovodstvom HSLS-a , a u 19 sati u Otočcu u hotelu Park Exskluziv sa v.d. predsjednikom GO Otočac Borisom Pavelić i suradnicima.

Predsjednik HSLS-a Kosor poručio je kako upravo s ovog mjesta kreće obnova i organiziranje ogranaka, širimo ideju i želimo da imamo bolji rezultat HSLS-a u Lici. HSLS na nacionalnoj razini u skorije vrijeme ne namjerava sklapati nove koalicijske sporazume.

Oglas

Predsjednik ŽO HSLS-a Jurica Jotić kazao je da kreću u izgradnju stranke u Lici, očekujem da će HSLS imati članstvo koje će predstavljati ideju HSLS-a, očekujem optimalan broj članova u Otočcu i Gospiću i to su gradovi koji će nositi HSLS. Kako Otočac ima v.d.predsjednika izborna skupština organizirati će se sredinom siječnja iduće godine i izabrati novo rukovodstvo.

Predsjednik Kosor upitan je kako komentira odlazak dr.Ive Sanadera iz Hrvatske, isti je izjavio da je čuo da je Sanader otišao u Sloveniju po zimske gume, a da ga po povratku u Hrvatskoj čekaju lanci.

/ bib /