Krenule prijave za Božićni sajam u Otočcu

U sklopu manifestacija  Advent u Otočcu ove godine održava se tradicionalni, 12. po redu  međunarodni Božićni sajam. Pod velikim šatorom na Trgu D. Bobinca 15. i 16. prosinca 2018. (subota i nedjelja) okupit će se mnogi izlagači koji svojim radom, kreacijama i izlošcima svjedoče duboku tradiciju Božića, svakako najradosnijeg kršćanskog blagdana.

Organizatori sajma su Turistička zajednica Grada Otočca, uz supokroviteljstvo Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Otočac i Grada Otočca. Cilj ove manifestacije  je skrenuti pozornost i senzibilizirati javnost na vrijednost sačuvanih znanja i vještina u tradiciji i rukotvorstvu u Hrvatskoj općenito, približiti široj zajednici raznolikost proizvoda hrvatskih proizvođača i  dati priliku postojećim proizvođačima, tvrtkama, obrtnicima i udrugama da prikažu svoj rad, međusobno se bolje upoznaju, razmjene iskustva i ideje te planiraju buduće zajedničke aktivnosti na dobrobit šire zajednice.

Nastavak ispod oglasa

Svi zainteresirani za izlaganje i prodaju na Božićnom sajmu trebaju  izvršite online prijavu. Prijave se zaprimaju do popune raspoloživih izlagačkih mjesta, a najkasnije do 5. prosinca 2018. godine. Za sudjelovanje na Božićnom sajmu kotizacija iznosi 100 kn, a izlagači se svojom prijavom sudjelovanja obvezuju na sudjelovanje prvog i drugog dana manifestacije. Kotizaciju je potrebno uplatiti najkasnije do 5. prosinca. Više informacija na web-u TZ grada otočca.

L.O.