Nakon Donjeg Lapca i Korenice dr. Darko Milinović i Milan Kolić bili su na druženju sa članovima HDZ-a u Bilaju. Marijan Krmpotić pozdravio je nazočne i izrazio uvjerenje da će postati novi predsjednik TO HDZ-a Bilaj, a Stanko Šimunić,potpredsjednik.

Kolić: Omalovažio vas je Ivica Radošević-Mačak. Nećemo to dopustiti

Milan Kolić, kojem majka potječe iz Bilaja, zahvalio se nazočnima, pozdravio svoje kandidate za potpredsjednike GO HDZ-a Gospić dr. Ivanku Krmpotić, prof.Jadranku Pejnović i Petra Radoševića te pozvao nazočne da im daju svoju potporu.
“Vas je ponizio Ivica Radošević-Mačak. Nećemo to dopustiti. Vi ste ovdje dobili 70 % i krajnje je licemjerno da se takvi Temeljni ogranci, kojih ima još raspuštaju. Htjeli su na taj način omalovažiti dr. Milinovića i mene.” kazao je.

Milinović: Dao sam ostavku da ostanem uzdignuta čela

Naročito emotivan govor imao je kandidat za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije dr. Darko Milinović koji je govorio razlozima zbog kojih je dao ostavku. Kako je rekao htio je ostati uzdignuta čela čvrsto se boreći za interese Ličko-senjske županije. Milinović je iz Bilaja pozvao na jedinstvo jer samo snažan HDZ može odgovoriti novim izazovima.