Kuda na zabavu povodom Dana žena?

Na nekoliko lokacija u Lici sve je spremno za obilježavanje Međunarodnog Dana žena. Za tu prigodu izdvojimo tri mjesta gdje su ovakve zabave uvijek „za koplje“ bolje od drugih.

U organizaciji Udruge žena „Nit“ iz Korenice u restoranu „Macola“ već se tradicionalno organiziraju izvrsne zabave povodom Dana žena. Tako će biti i sutra kada će goste zabavljati grupa „Kilogram“.

Nastavak ispod oglasa

Uvijek volimo naglašavati kako je NP Plitvička jezera „turistička perjanica“ kontinentalnog turizma RH. Dan žena je svakako prigoda za potvrđivanje toga statusa. Restoran „Lička kuća“ sa svojom gastro ponudom daleko je nadrastao klasiku „ćevap i šnicla“. U vrhunskoj atmosferi, interijeru, tomboli i delicijskom obilju goste će sutra zabavljati grupa „Legende Japoda“. Kako nam je rekao direktor Ličke kuće Milan Bićanić mjesta još ima po principu „last minute“, ali uz komfor gostiju, prostorom za ples i općenito vrhunskoj ugodi kakvu „Lička kuća“ prezentira u svim prigodama.

Na Baškim Oštarijama nalazi se jedno od najugodnijih mjesta za zabave, druženja i općenito za fešte. Hostel na  Baškim Oštarijama će i sutra u odličnom ambijentu, uz dokazano vrhunsku kuhinju prirediti tradicionalnu zabavu povodom obilježavanja Dana žena. Tako će žene i njihova pratnja na Baškim Oštarijama slaviti uz vrlo povoljne cijene i  Tamburaški sastav „Arija“ iz Senja.

Ovo su tek neka mjesta u koja se sutra valja zaputiti povodom Dana žena. Budući da muški svijet više preferira gastro-stranu ove priče, ponekad se valja zapitati tko ovaj praznik više slavi-muškarci ili žene?!? Zato sretno svima!

M. S