OTOČAC  – Održana je Redovna izborna sjednica Skupštine Kuglačkog kluba Velebit Otočac za mandatno razdoblje 2012.-2016. godine.
Za predsjednika Kuglačkog kluba Velebit u novom mandatnom razdoblju uz jednoglasnu podršku svih članova Skupštine, izabran je Mario Barković, za dopredsjednika je izabran Srećko Žubrinić, a za Tajnika Kuglačkog kluba Velebit izabran je Ivan Odorčić.
Na sjednici su imenovani i Sportski direktor K.K. Velebit Hrvoje Devčić, Trener K.K. „Velebit 1“ Ante Devčić, i Trener K.K.“Velebit 2“ Josip Orešković.
Kuglački klub Velebit iz Otočca osnovan je 1997. godine. Startao je u 5. Hrvatskoj ligi zapad te je u posljednjih 14 godina prošao kroz sve kuglačke lige.
U sezoni 2009/2010. godini bio je prvak u 2. Hrvatskoj ligi zapad, čime je stekao pravo igrati kvalifikacije za ulazak u I. Hrvatsku  kuglačku ligu gdje je u kvalifikacijama uvjerljivo bio prvi.
Kuglački klub Velebit svojim je plasmanom postigao uspjeh kao prvi sportski klub sa područja Grada Otočca koji igra na razini jedne prve nacionalne sportske lige, a u sezoni 2010/2011 i 2011/2012 ostvario je 7. mjesto u 1. Hrvatskoj kuglačkoj ligi a u Kupu RH ušao među osam ekipa.U istom trenutku druga ekipa Velebit 2 svojim trudom i zalaganjem iz 5. lige kroz razdoblje od četri godine dolazi do 2HKL-zapad.
Ovi uspijesi su tim veći što kuglači Velebita nemaju kuglanu u Otočcu već sve svoje utakmice i treninge odigravaju u Plitvičkim jezerima a od ovog ljeta u Gospiću.

LO