U Kulturno informativnom centru Gospić jučer je održana prva od tri radionice pod nazivom „Razvoj turističkog proizvoda“ koja se održava u sklopu teme „Brendiranje Like“. Predavanje i radionicu održao je gospodin Marko Baus, stručnjak za razvoj inovativnih proizvoda.

Među prisutnih više od dvadeset polaznika bili su predstavnici turističkog sektora, jedinica lokalne samouprave, razvojne agencije i poduzetnika.

– Kao što smo i najavili, početkom lipnja započeli smo s predavanjima i radionicama u sklopu projekta INTEGRA LIKA, kojeg pokrećemo u rujnu ove godine. Cilj je okupiti timove ljudi koji će biti izravno uključeni u provedbu ovog petogodišnjeg projekta za kojeg smatramo da će promijeniti gospodarsku sliku Like i Primorja. Ovo je samo jedan segment. Naime, projekt će obuhvatiti široki spektar područja. Za svako područje biti će okupljen tim ljudi. Postupci kao i rezultati biti će mjerljivi što će znatno olakšavati provođenje samog projekta.Raduje me što je današnji tim s velikim interesom prihvatio suradnju – izjavio je voditelja LAG-a LIKA,  Tomislav Kovačević.

L.O./L

 

Za ostvarenje planiranog projekta nužna je dobra suradnja i konsenzus svih dionika.

Sudeći prema jučerašnjem aktivnom sudjelovanju na radionici, dobra volja i energija neće izostati.