Licemjerstvo “SDP-ovca“ Krešimira Benkovića

U nedjelju su održani izbori u GO SDP-a Gospić. Prošli su nezapaženo nije poznato koliko je članova SDP – a izašlo na birališta. Jedino što je dostupno javnosti je podatak da je novi-stari predsjednik ostao Nikola Maras. Ono što je u javnosti odjeknulo je da mu je protukandidat bio Krešimir Benković, uhljeb poznat široj javnosti po otkazu koji je dobio zbog nerada.

Htio srušiti Marasa – To je zahvala za sve što je ovaj učinio za njega

Podatak da je Benković bio protukandidat Marasa je u najmanju ruku ljigav, jer ga je ovaj cijelo vrijeme pokušao zaštititi. Da podsjetimo, dok mu je trebao HDZ, bio je HDZ – ovac. Kada je HDZ izgubio na nacionalnoj razini, postao je SDP –ovac. I sada kada je iskoristio Marasa htio je i njega srušiti. Ako je i od takvog lika kako što je Krešimir Benković – previše je.

Starčevićev pokušaj kontrole SDP-a

Što je pozadina pokušaja preuzimanja SDP – a od strane Benkovića svima je jasno. To je obitelj u kojoj je otac na strani desne, a sin na strani lijeve politike. Po tome je zanimljiv status obitelji Benković. Na taj način žele zaštititi svoje bokove. No međutim, pravi motiv uhljeba Benkovića je taj da postane predsjednik SDP – a kako bi Karlo Starčević preko njega kontrolirao sam SDP. To je i razlog zbog kojeg treba čestitati Nikoli Marasu na pobjedi pa i otvoriti oči svima onima koje će Krešimir Benković pokušati iskoristiti u narednom periodu.

L.O.