Kako smo već javljali i ove godine će se u sklopu Karlobaškog ljeta održati Lička seljačka tržnica. Lokalna akcijska grupa (LAG) Lika uz potporu Turističke zajednice općine Karlobag i Općine Karlobag

namjerava u špici turističke sezone organizirati priredbu koja je svojim sadržajem i ponudom atraktivna domaćim i stranim gostima. Za ovu su sezonu planirane dvije Ličke seljačke tržnice, od kojih će se prva organizirati ovoga četvrtka, 27. srpnja s početkom u 19 sati. Voditelj LAG-a Lika Tomislav Kovačević naglašava osnovne značajke ovoga projekta.

-Cilj ove manifestacije je promocije lokalne gastronomske ponude Like i podvelebitskog primorja. Pobornici zdrave domaće hrane moći će svjedočiti ovoj manifestaciji u dva navrata kada će se na Baškoj placi u Karlobagu 27. srpnja i 10. kolovoza predstaviti OPG-i sa tradicijskim proizvodima ovog dijela Hrvatske. Ovoga četvrtka će svoje proizvode pokazati desetak izlagača, po principu od svega pomalo jer nam je nakana pokazati što se proizvodi i nudi. Prošle godine smo po prvi puta priredili ovakve manifestacije i dobar eho od strane posjetitelja nije izostao, rekao nam je Tomislav Kovačević.

M. S.