Lički HDZ kreće s tiskanjem novih glasačkih listića

Pošto su se Nacionalno vijeće HDZ-a i Predsjedništvo stranke suglasili s odlukom Visokog časnog suda o isključenju Darka Milinovića iz stranke, može početi tiskanje novih glasačkih listića za izbor predsjednika ličko-senjske organizacije na kojima će sada biti ime jedinog kandidata Marijana Kustića, rekao je u srijedu povjerenik te županijske organizacije Darko Nekić.

Povjerenik Nekić rekao je u izjavi za medije da se ranije tiskani listići s imenima dva kandidata moraju baciti i da se u tiskanje novih listića ide odmah, jer je sada izbacivanje iz stranke Darka Milinovića konačno, što znači da je Marijan Kustić jedini kandidat na izborima, koji će se održati 9. rujna. Na četrdesetak birališta u gradove i općine treba dostaviti 8498 listića, koliko je članova HDZ-a u Ličko-senjskoj županiji, kazao je Nekić.

Nastavak ispod oglasa

Čim budu gotovi izbori i proglasi se rezultat, prestaje postojati povjerenstvo i ja prestajem biti povjerenikom županijskog HDZ-a, a zadatak da vodi županijsku organizaciju preuzet će novoizabrani predsjednik, rekao je Nekić.

L.O./H