Ličko Petrovo Selo – U prometnoj nesreći ozlijeđeno pet osoba

Udbina prometna

Ličko Petrovo Selo – Jučer oko 17 sati na državnoj cesti D217, u mjestu Ličko Petrovo Selo, dogodila se prometna nesreća u kojoj je ozlijeđeno pet osoba. Nesreća se dogodila kada je 37-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine upravljajući osobnim vozilom marke „VW Transporter“, slovenskih nacionalnih oznaka iz smjera Ličkog Petrovog Sela u smjeru Bihaća (BiH), uslijed neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad vozilom, te sletio u desno van kolnika, nakon čega se vratio na kolnik i prešao na lijevu kolničku traku, namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je sa prednjim dijelom svog vozila udario u prednji dio osobnog vozila marke „Smart“, njemačkih registracijskih oznaka sa kojim je iz suprotnog smjera upravljao 51-godišnji slovenski državljanin.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobili su 51-godišnji vozač i dvoje putnika u njegovom vozilu, dok je treća putnica u tom vozilu zadobila lake tjelesne ozljede, kao i 37- godišnji vozač osobnog vozila marke „VW Transporter“.

Nastavak ispod oglasa

Zbog izazivanja prometne nesreće protiv 37-godišnjaka biti će podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Lo/MUP