Ličko-senjsku županiju posjetili učenici i profesori Gimnazije Gospić, gosti iz Njemačke, Grčke, Italije, Poljske i Španjolske

Ličko-senjsku županiju posjetili su danas učenici i profesori Gimnazije Gospić, koja je domaćin grupi učenika i profesora iz Njemačke, Grčke, Italije, Poljske i Španjolske, u okviru provođenja projekta Erasmus+KA2, odnosno projekta pod nazivom „On the move“. Isti se bavi aktivnostima vezanim za poboljšanje kvalitete života mladih, kao i njihovih roditelja, a vezanim za prehranu i aktivnosti u provođenju slobodnog vremena.

Učenike i profesore, pozdravila je u ime Župana Ličko-senjske županije pročelnica Odjela za gospodarstvo Ličko-senjske županije Ana Rukavina Stilinović koja ih je upoznala sa našom Županijom i zaželjela im puno uspjeha u provedbi projekta.

Nastavak ispod oglasa

Kroz projekt učenici i profesori upoznaju se sa kulturnim i prirodnim znamenitostima, prehrambenim i životnim navikama svake zemlje, a aktivnosti koje se provode u našoj županiji, vezane su za sportske aktivnosti. Tako će sudionici projekta obići Cerovačke pećine, Park prirode „Velebit“, NP Plitvička Jezera, te MC „Nikola Tesla“ u Smiljanu.

Kabinet župana/L.O.