„Lidl“ darivao dječji vrtić „Ciciban“

Trgovački lanac „Lidl“ provodi donacijski program „Više za zajednicu“, a riječ je o donacijskom programu unutar kojeg trgovački lanac „Lidl Hrvatska“ donira potrebito neprofitnim organizacijama i udrugama diljem Hrvatske. Ključnu ulogu u donacijskom programu „Više za zajednicu“ igraju sami zaposlenici Lidla, njih preko 1.600, jer upravo su oni predlagali potencijalne primatelje donacija.
Tako je u Otočcu, zahvaljujući djelatnici „Lidl“-a Otočac Silvani Kraljić danas obavljeno darivanje dječjem vrtiću „Ciciban“ iz Otočca koji je postao bogatiji za sušilicu rublja koju je „Lidl“ donirao u sklopu donacijskog programa pod nazivom „ Više za zajednicu“.
Prigodnoj svečanosti uz mališane dječjeg vrtića „Ciciban“, v.d. ravnateljicu Lidiju Sušić, odgojiteljice, nazočili su i zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković, povjerenik „Lidl“-a za zaposlenike Dragan Blažević te Silvana Kraljić iz „Lidl“-a Otočac.
V.d.ravnateljica dječjeg vrtića „Ciciban“ Lidija Sušić istaknula je da zahvaljuje sugrađanki Silvani Kraljić čijom je zaslugom ova donacija realizirana te da će sušilica biti od velike koristi djelatnici koja radi na poslovima pralje, jer se dugi niz godina rublje sušilo na razne načine.
Zamjenik gradonačelnika Otočca Nenad Janković zahvalio je predstavnicima Lidla-a, koji su i prošle godine darivali otočku Udrugu invalida sa namještajem, te dodao da donacija posebno raduje što ide u prave ruke i to još u vrijeme Adventa i Sv.Nikole. Tom prigodom predao je mališanima dječjeg vrtića poklone koje je Sv. Nikola ostavio u gradskoj kući Otočac.
Zahvala je uslijedila i od zaposlenika dječjeg vrtića „Ciciban“ koji su predstavnike „Lidl“-a i zamjenika gradonačelnika Nenada Jankovića darovali monografijama dječjih radova koje su nastale u prigodi obilježavanja 40 godina predškolskog odgoja u Otočcu.
Mališani su potom sa svojim „tetama“ upriličen prigodni program.
Dražen Prša