U nastavku suradnje na zajedničkom projektu Lika je Lik Turističke zajednice općine Plitvička jezera, Turističke zajednice grada Gospića i Općine Udbina izdana je i nova image brošura, koja će predstavljati ovu mikroregiju u narednom razdoblju. Svaki dio brošure je pomno osmišljen i dizajniran, opisuje i slikovno prikazuje različite turističke proizvode : kulturu i naslijeđe, prirodno okruženje, gastronomiju, manifestacije…

-Odradili smo značajan marketinški posao online kampanjama na društvenim mrežama i portalima što se odmah direktno osjetilo u turističkim rezultatima dolazaka i noćenja.

Image brošura je namijenjena promociji na turističkim sajmovima, isto tako biti će distribuirana po turističko informativnim centrima, turističkim agencijama, hotelima, privatnom smještaju ,te u svim promotivni aktivnostima turističkih zajednica. Prezentacija destinacije kroz image brošuru temelji se na atraktivnim vizualnim elementima i osnovnim preporukama za pojedine turističke proizvode. Brošura će biti prevedena na nekoliko stranih jezika, te će biti dostupna i u digitalnom obliku.
Kao što smo naveli ovo je nastavak suradnje navedenih turističkih zajednica u koju smo uključili i Općinu Udbina, te smo i službeno zatražili od Ministarstva turizma i sporta projektno ( sporazumno ) udruživanje, stoji u priopćenju TZO Plitvička jezera, TZG Gospića i Općine Udbina.

L.O.