Lika Online i dalje uvjerljivo najčitaniji regionalni portal

24

Lika-online.com , jedini HRVATSKI neovisni portal Like, je ne samo najčitaniji i najposjećeniji hrvatski portal u Lici, već i najutjecajniji. Na sve četiri strane svijeta naši poklonici, znani i ne znani. Prijatelji. Ima nešto i onih “drugih”, nešto sitno, šaka jada, statistička pogreška.

Iako se naši “konkurenti” prema podatcima Alexe i drugih nezavisnih istraživanja posjećenosti stranica ne mogu nositi s našim posjetama oni svakih par dana obmanjuju javnost suludim informacijama o njihovoj posjećenosti.

Oglas

Više je nego očito da mediji u Lici nisu slobodni, a zbog toga ni vjerodostojni. Mediji kojima politika isplaćuje račun nikako ne mogu biti slobodni  jer u tim medijima ne rade slobodni ljudi, novinari i urednici koji umjesto postupanja po svojoj savjesti moraju slijediti različite interese.

Lika Online portal će uskoro na stranicama objaviti izvore financiranja “nezavisnih” ličkih portala sve do zadnje lipe. Bit će tu posla za razne službe…

Prema Google Analytics mjerenju posjeta, portal Liku Online dnevno posjeti između 5.500-14.000 jedinstvenih posjetitelja, što je 40x veći broj od najčitanijih dnevnih novina u Ličko-senjskoj županiji.

Lika Online je prije 2 godine počeo isključivo kao projekt s ozbiljnim sadržajima, dnevnim događajima i zanimljivostima iz Like i županije, ali i novostima iz kulture, politike i poslovnog svijeta.

No najbitnije je da smo pridobili vas, najbolje čitatelje na svijetu. Hvala vam na svakoj pohvali, sugestiji, primjedbi. Upravo taj svakodnevni kontakt s vama za nas je neprocjenjiv. Pa čak i onda kada se zbog nečega naljutite na nas. Jer i tada nam javite da ste ljuti, upozorite nas na pogrešku i to je signal koji nikada nismo i nećemo ignorirati. Svaki naš uspjeh, svaka nagrada koju smo dobili i vaša je nagrada.

I dalje ćemo biti iskreni i pisati samo istinu, kakva god ona bila. Nadamo se da smo vas u proteklih godinu i pol dobro informirali, ali i da ste se uz nas dobro zabavili i od srca nasmijali. Zbog vas, bit ćemo još bolji.

Hrvoje Jurković

Kao i svaki put kada objavimo statisitike donosimo Vam Google statistiku 🙂