Lika online najčitaniji lokalni i 12. internet medij u HR

Portal Lika online najutjecajniji je i daleko najčitaniji informativni medij na području Ličko-senjske županije i šire. Prema podacima kojima raspolaže američki Amazon i njihov servis Alexa (TM) Lika online čitaniji je od konkurencije i više od trideset puta na dnevnoj bazi. Važno je napomenuti i to da smo od najčitanijih novina u LSŽ čija tiraža iznosi petstotinjak primjeraka čitaniji za više od šezdeset puta.

Tako je u samo jednom danu, 15. prosinca 2014., portal Lika online posjetilo 30.726 korisnika koji su naše stranice otvorili nešto više od 57 tisuća puta.
Na dnevnoj bazi portal broji između 15.000-30.000 jedinstvenih korisnika.

Nastavak ispod oglasa

Portal Lika online svoj rad je započeo 2010. godine kao projekt s ozbiljnim sadržajima, dnevnim događajima i zanimljivostima iz Like i županije, ali i novostima iz sporta, kulture, politike i gospodarstva.

Naravno, ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez vas poštovani čitatelji. Hvala vam na svakoj pohvali, sugestiji, primjedbi… Kontakt koji s vama ostvarujemo na dnevnoj bazi za nas je neprocjenjiv. Nastavite nam se i dalje javljati kako bismo stvorili bolju i ljepšu Liku.

I dalje ćemo biti iskreni i pisati samo istinu, kakva god ona bila. Nadamo se da smo vas nekoliko proteklih godina dobro informirali. Zbog vas, bit ćemo još bolji.

Hrvoje Jurković

Statistika15Prosinca
LikaOnlinestatistika2

LikaOnlinestatistikajpg