-
-

Portal Lika online iz dana u dan obara sve rekorde posjećenosti. U prilog tome govori i brojka od 20.000 jedinstvenih korisnika svaki dan, koja je svakim danom sve veća. Prema mjerenju popularnog Amazonovog servisa Alexe, gledano na razini Hrvatske, portal Lika online zauzima 60. mjesto od svih stranica u državi (tu se ubrajaju i stranice kao što su google, facebook, pbz, filmovizija i sl.). Najbliži “konkurentski” portral iz Like na državnoj razini zauzima 950. mjesto. Gledano prema stranicama portala/medija, ispred našeg portala u ovom trenutku su samo portali velikih korporacija sa stotinama zaposlenih, među kojima su Index.hr, Jutarnji.hr, 24sata.hr, Net.hr, Vecernji.hr, Dnevnik.hr, Dnevno.hr, Slobodnadalmacija.hr, Hrt.hr, Novilist.hr i Dubrovackidnevnik.hr,  što portal Lika online na nacionalnoj razini svrstava kao 12. najčitaniji internetski medij na području RH. Iza Lika online, prema Alexi, nalaze se brojni “veliki” mediji kao što su Monitor.hr, Glasistre.hr, DUlist.hr, GlasSlavonije.hr, Gloria.hr, Advance.hr, Dubrovacki.hr, Dalje.com, Ezadar.hr, Sibenik.In, Kaportal.hr, Evarazdin.hr, Emedjimurje.hr, Zagrebancija.com i mnogi drugi.

Službena statistika Google Analystic:

Statistika portala u razdoblju od 29. kolovoza do 5. rujna. Potencijalnim oglašivačima moguć izravni uvid putem Google Analystica.
Statistika portala u razdoblju od 29. kolovoza do 5. rujna. Potencijalnim oglašivačima moguć izravni uvid putem Google Analystica.

Rang lokalnih portala(najposjećenija stranica ima rang (1.Google, 2. Facebook, 6. Index)):

Izvor: Alexa Internet, Inc.
Izvor: Alexa Internet, Inc.

Zbog izrazito velike dnevne posjete portala Lika online kao redakcija za cilj smo si zacrtali širenje vijesti izvan granica Like. Tako će u dogledno vrijeme čitatelji portala moći čitati dnevni pregled vijesti iz RH – politički pregled, crnu kroniku, lifestyle, kulturu, kao i vijesti iz svijeta. Osim najavljenih novosti portal očekuje redizajn s još boljim funkcijama i dnevnim servisima kao što su vremenska prognoza, kalendar događaja, oglasnik, a u pripremi je i tiskani mjesečnik.
Naravno, ništa od toga ne bi bilo moguće bez Vas, poštovani čitatelji. Hvala vam na svakoj pohvali, sugestiji, primjedbi. Upravo taj kontakt koji svakodnevno imamo s Vama za nas je neprocjenjiv. Pa čak i onda kada se zbog nečega naljutite na nas. Jer i tada nam javite da ste ljuti, upozorite nas na pogrešku, a to je signal koji nikada nismo i nećemo ignorirati. Svaki naš uspjeh, svaka nagrada i svaka naša nova vijesti i Vaša je pobjeda.
A mi, mi ćemo i dalje biti iskreni i pisati samo istinu, kakva god ona bila. Nadamo se da smo Vas u protekle četiri godine dobro informirali i upravo zbog Vas bit ćemo još i bolji.

Uredništvo portala

*sve navedene informacije vidljive su putem Amazona na adresi www.alexa.com