Likaclub priznao da je pisao laži o Milinoviću, javno su mu se ispričali

Nakon što su jučer objavili hrpu neistina o portalu Lika online, u tekstu u kojem su u priču uvukli i župana Darka Milinovića, portal Likaclub danas se posuo pepelom.

Zbog laži koje su objavili o županu, glavna urednica portala Tena Brnad večeras mu se javno ispričala.

Nastavak ispod oglasa

225 tisuća kuna firmi nakladniku portala Likaclub od Grada Gospića

I dok su pojedine velike državne firme za vrijeme korona-krize zaustavile marketinške kampanje, 1.travnja ove godine, usred krize i lockdowna Grad Gospić je popisao ugovor s firmom Prilika Like j.d.o.o. koja je nakladnik portala Likaclub na iznos od nevjerojatnih 225 tisuća kuna.

Sve ovo izazvalo je ljutitu reakciju nepoznatog autora na spomenutom portalu u kojoj se na najprizemniji način pokušava oblatiti portal Lika online. Sporni tekst proslijedili smo odvjetniku te će protiv odgovornih osoba uslijediti kaznene prijave i građanska parnica.

Sredstva koja su dodijeljena jednoj firmi za usluge marketinga mogle su biti ravnomjerno raspoređene na više lokalnih medija koji prate rad Gradske uprave. Iako smo svjesni da ne bi bili nigdje u toj priči, takvo nešto bi bilo fer prema drugim medijima koji redovito prate rad Grada Gospića i uz to imaju firmu registriranu na području naše županije, a ne u Zagrebu.

Na kraju ostaje za vidjeti kako će reagirati vijećnici u Gradskom vijeću Grada Gospića, posebno oni iz redova HDZ-a bez kojih Karlo Starčević ne bi imao većinu.

L.O.