LiPO kadrovski jača kroz žene, mlade, sportaše i stručnjake

Stranka u osnivanju LiPO svaki dan jača u onome što je najbitnije – stručnim kadrovima koji će je dodatno ojačati. Stranci će pristupiti poznati ne samo na razini županije nego i Hrvatske. Doznajemo da će doktor znanosti i mladi znanstvenik Nikola Šimunić koji demografiju ima u “malom prstu” voditi jedan bitan odbor u stranci.

Ugledni ekonomista i nekadašnji šef Porezne uprave u ličko-senjskoj županiji Nikola Grbac također će se priključiti stranci LiPO, te će svoje iskustvo i znanje staviti na raspolaganje za razvoj županije.

Nastavak ispod oglasa

Sve ovo je zapravo pokazatelj da će stručni ljudi biti oslonac programa i da neće nasjesti na to da ideologija bude jedina tema, po čemu će se vidjeti razlika između ove i drugih stranaka na lokalnim izborima. Kako doznajemo, LiPO neće prihvatiti kampanju blaćenja koju započeo Mario Stilinović pokušajem omalovažavanja i blaćenja dragovoljca i utemeljitelja HDZ-a Tonija Bunete, što je naišlo na nezadovoljstvo mnogih istinskih HDZ-ovaca. Sad je već jasno da LiPO ima filigranski razvijenu strategiju u kojoj paze na svaki detalj.

Sve nabrojeno biti će uvod u zanimljivu kampanju, koja će ako je suditi po kadrovima kojima se nova stranka okružuje biti bazirana na stručnim temama, a ne napadima na ljude kojima su do jučer “jeli iz ruke” i sastavljali hvalospjeve, a sami bili predvodnici rušenja sada “njihove” stranke kao članovi gotovo svih lijevih političkih opcija…

Što se tiče ideologije stranke LiPO, ona je potpuno jasna, a o tome govori i činjenica da su predsjednici udruga proisteklih iz Domovinskog rata osobno dali potporu ovom projektu.

L.O.