LiPO se ozbiljno priprema za izbore u Lovincu, Brinju i Karlobagu

Novoosnovana stranka LiPO danas je održala prvu sjednicu predsjedništva. Na njoj su otkrivena imena povjerenika i njihovih zamjenika za gradske i neke općinske podružnice.

Lovinac

Nastavak ispod oglasa

Povjerenik stranke LiPO za Lovinac Petar Matovinović i njegov zamjenik dr. Vlatko Duvnjak, Mile Krivokuća i ostali već su duboko ušli u pripreme za izbore. Petar Matovinović predvodnik mlade generacije već se dokazao kao sposoban mladi čovjek kojem malo tko to osporava, ima ogromni potencijal organizacije, a u ovom slučaju i pripreme za izbore u Lovincu. Dr. Duvnjak i spomenuti dvojac – Matovinović i Krivokuća bi mogli predstavljati pravu opasnost za HDZ na lokalnim izborima, dok su mnogi uvjereni u pobjedu u toj općini. U Lovincu, što je očito stvara se kritična masa koja nagovještava promjene.

Karlobag

Ivica Bačić-Prki ponovno se vraća u politiku, a u dva navrata je već bio općinski načelnik.  Njegov zamjenik je Marinko Naglić. Čini se kako je Milinović uspio objediniti političku scenu koja na lokalne izbore planira izaći zajedno.

Brinje

Alan Kušanić poduzetnik sa desecima zaposlenih i Josipa Pavlović, dipl. ing.agronomije ozbiljni su ljudi koji mogu pokrenuti lavinu u Brinju. Znajući da je Milinović vrlo omiljen u ovoj općini pa se okupila ekipa koja je željna promjena. Iz stranke napominju kako su uvjereni u pobjedu, te da se na izbore ne bi niti odvažili da to nije tako.

L.O.