Kako smo već izvještavali, danas je održan prvi sastanak predsjedništva najmlađe političke stranke – LiPO. Očito je i po povjerenicima i njihovim zamjenicima da stranka vrlo pomno bira trenutke odnosno vrijeme kada će promovirati svoju politiku.

Gospić

Stranka puno nada polaže u dr. sc. Nikolu Šimunića koji postaje predvodnik mlađe generacije političara protkanih znanjem i neopterećenih bilo kakvim odnosima. Ivica Kovačević-Ico mu je zamjenik i on predstavlja dodatno iznenađenje kao što je bilo i na zadnjim lokalnim izborima. Njemu je ovo prva politička stranka u životu, a stranka s njim dobiva ogromnu širinu.

Otočac

Povjerenik Stjepan Kostelac, čovjek koji je pokazao kako se dobivaju izbori i kad je HDZ bio najbolji. Ana Manjerović njegova je zamjenica. Ovaj dvojac satkan iskustvom i mladošću jamac je, mnogi su uvjereni, izvrsnog rezultata na idućim lokalnim izborima.

Novalja

Povjerenik Ante Dabo zapažen je ne samo na lokalnoj već i na nacionalnoj sceni. Mnogi smatraju da je on svojom kvalitetom doprinio snazi stranke LiPO. No, međutim ni tu nismo ostali bez ugodnog iznenađenja. Mlada dipl.ekonomistica Marija Vidušin vrlo je jasan pokazatelj okupljanja mladih u političkoj stranci LiPO.

Zajedno šalju vrlo snažnu poruku snage stranke LiPO u Gradu Novalji.

Senj

Željko Nekić prekaljeni je politički ratnik koji se reaktivirao u politiku s vrlo odlučnim stavom koji jamči dobar rezultat. Njegova reaktivacija znači upravo ono što sam predsjednik stranke dr. Milinović  spominje- Izazivanje emocija stanovnika Ličko-senjske županije.

Sandra Samaržija predstavlja spoj mladosti i iskustva, poduzetnica koja je pored svega našla vremena za ovaj pozitivni politički projekt kojem je cilj pobjeda u Senju.

L.O.