Nakon 7 dana odigravanja utakmica u grupama rukomet i košarka su u svojim ljetnim ligama ušli u završnicu koja je na rasporedu u četvrtak (23.7.2015) od 18 do 23h kada će se odigrati ¼ finala, ½ finala i kvalifikacije u natjecanjima u tricama, zakucavanjima i izvođenju sedmeraca. Posljednji dan ljetnih liga je petak (24.7.2015.) kada će se u od 18 do 22,30 u kategorijama seniora i mlađih uzrasta odigravati utakmice za 3. mjesta, finalne utakmice, te finala u natjecanjima u tricama, zakucavanju i izvođenju sedmeraca.
U četvrtfinalnim utakmicama košarke snage će odmjeriti sljedeće ekipe:
ČOKOLINO – BRENNERS
SLUČAJNI SPOJ – ŠKABRNJA
TAKTIČARI SA ŠANKA – SHOOTING STARS
MAKE IT RAIN – LITO IDE MALA

Finale rukometne lige tražit će:

MICKEYS AND MINNIE – ZVONE I 7 VELIČANSTVENIH
RIBARICA – VESELI KANISTERI

Dosadašnje utakmice daju nam za pravo očekivati odlične rukometne i košarkaške dvoboje u borbi za što bolje konačne pozicije i vrijedne nagrade.
Odmah nakon dodjela nagrada okupljanje se samo „prebacuje“ u The Highlander`s Pub gdje je za „točku na i“ organizirana završna fešta uz živu muziku Gs Big Banda.
Dođite na vanjske terene Gradske sportske dvorane u Gospiću, pogledajte atraktivne utakmice, a kasnijem se pridružite i budite dio još jedne sportske i pozitivne atmosfere u The Highlander`s Pubu.

V.A./L.O.