Ljubitelji rukometa Kiari poslali 4093 molitve za ozdravljenje

Na rukometnoj utakmici 4. kola 1.HRL jug humanitarnog karaktera snage su u subotu, 24. listopada 2021. godine, u Gradskoj sportskoj dvorani u Gospiću odmjerili RK Gospić i RK Balić-Metličić. Tribine su okupile oko 250 gledatelja koji su zajedno s igračima obiju ekipa podržali akciju “Svi za Kiaru”, stvorili odličnu atmosferu i na najljepši mogući način uveličali i bodrili svoje rukometaše.

Prekrasnoj djevojčici Kiari (6 godina) dijagnosticiran je difuzni gliom središnje linije visokog gradusa (gradus IV). Lijek za ovu bolest je eksperimentalno liječenje u Americi za koje je potrebno sakupiti 5 miliona dolara, a svoj su doprinos dali rukometaši, gledatelji, zaljubljenici u rukomet, zaljubljenici u pomaganje.

Nastavak ispod oglasa

Ukupno su sakupljene 4093 kune, 4093 molitve, 4093 najljepše želje upućene djevojčici Kiari za koje se nadamo da će pomoći u liječenju ove teške bolesti.

Rukometni klub „Gospić“ se ovim putem zahvaljuje svim gledateljima na zajedništvu koje je još jednom pokazalo veliko srce Gospića i sporta.

L.O.