Naslovnica Otočac Lucija Sekula razriješena dužnosti – nova v.d. ravnateljica OŠ Otočac Renata Hodak

Lucija Sekula razriješena dužnosti – nova v.d. ravnateljica OŠ Otočac Renata Hodak

14

Na adresu portala Lika online stiglo je priopćenje OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac koje prenosimo u cijelosti.

REPUBLIKA HRVATSKA
LIČKO-SENJSKA ŽUPANIJA
GRAD OTOČAC
OSNOVNA ŠKOLA ZRINSKIH I FRANKOPANA OTOČAC
ŠKOLSKI ODBOR

Poštovani,
u cilju očuvanja digniteta Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac, te nastojanja da se javnost sukladno čl. 60. Zakona o ustanovama ( „NN“ 76/93, 29/97, 47/99, 35/08) odnosno čl. 167. Statuta Osnovne škole Zrinskih i Frankopana Otočac pravovremeno i činjenično informira, ovim putem želimo vas izvijestiti da je dosadašnja ravnateljica Osnovne škole Zrinskih i Frankopana gđa Lucija Sekula, dip.uč., na 26. sjednici Školskog odbora razriješena dužnosti ravnateljice zbog povrede odredbe čl. 114. st. 1. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (NN 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 5/12, 16/12, 86/12, 126/12, 94/13, 152/14), odnosno članka 18. Pravilnika o radu OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac zbog nezakonitog zapošljavanja.
Sukladno čl. 87 Statuta OŠ Zrinskih i Frankopana Otočac do završetka zakonom propisanog postupka izbora ravnatelja na mjesto v.d. ravnatelja imenovana je Renata Hodak rođ. Jergović.

Školski odbor Osnovne škole Zrinskih I Frankopana

14 Komentari

  1. Napokon je i HDZ poceo raditi, jer ove sto su privatizirali skole treba maknuti. HDZ je izgubio izbore radi takvih kao sto su Sekule.

  2. Renata nemoj da škola bude tvoja privatna prćija kao što je bila od obitelji Sekula.

  3. cestitka novoj ravnateljici a sekulinki ce šurovanje sa drugovima i drugaricama otvarati nove perspektive….mozda…

  4. Draga Renata, raduje me što si dobila tu odgovornu zadaću. Znam da si osoba koja može puno toga, opravdaj to i podigni u toj školi opće moralne, ljudske i ostale pozitivne vrijednosti na višu razinu. Posebno kod nekih zaposlenika. Nauči učitelje poštovanja, kako međusobnog, tako prema svim roditeljima i učenicima. Učenike poučavajte i odgajajte u duhu poštovanja autoriteta. To nedostaje svima. Sretno!

  5. Renata čestitam na novom poslu nemoj sada Luciju ignorirati i provocirati pomogni ženi koliko god budeš mogla jer dobro se dobrim vraća, nitko nije vječiti ravnatelj. Smatram da si pametna osoba i ne nasjedaj na tuđa podmetanja i ulizivanja, čuvaj sebe, nemoj biti poput tvoje kolegice koju je ta ista Lucija primila a ona joj zabila nož u leđa. Nije to samo tu slučaj i u drugim ustanovama i poduzećima dešavaju se takve stvari pa u nekima još i gore.Ali neka ti i takvi nezaborave da svaka uzbrdica ima nizbrdicu i sve je prolazno. Sretno!

  6. jedina koja proviocir a je suelkulinka koja po skoli radi scene i ponasa se primitivno i nekulturno

  7. zašto se naglašava renatino djevojačko prezime? zar je toliko zlo imati prezime s područja plitvica? pa mnogi otočani rade ovdje kod nas i ne kriju kako se zovu

Comments are closed.