Luka u svijetu najboljih!

Kuglački klub Plitvice već je dulje vrijeme poznat po vrsnim kuglačima i  jednako tako vrsnim rezultatima. Zadnji uspjeh postigao je Luka Bićanić, ujedno i najmlađi član KK Plitvice. U svega  dva nastupa Luka je stekao naslov prvaka Hrvatske u kategoriji mlađih kadeta ( U-12 ).

Luka je u Ogulinu  fenomenalno odigrao  i sa 570 srušenih čunjeva uvjerljivo zauzeo prvo mjesto. Drugi nastup dogodio se u  Delnicama.  U ovoj konkurenciji je to rezultat iznad svih očekivanja i sigurno jedan od najboljih rezultata u svijetu, ako ne i najbolji. U drugom nastupu  Luka je morao samo obraniti prednost od velikih 50 čunjeva ispred drugoplasiranog Doriana Mezaka iz Ponikvi, što je uspio sa rezultatom od 498 i tako slavio u konkurenciji 22 mlađa kadeta. Na kraju je za naslov prvaka države  bilo više nego dovoljno 1068 čunjeva što je prosjek od odličnih 534 po nastupu. Drugi je bio Sven Marić iz KK Zanatlija Sl.Brod sa 1036, a treći  Dorian Mezak iz KK Ponikve sa 1020 srušenih čunjeva.

Luka će  iduće godine imati pravo nastupa u ovoj starosnoj kategoriji pa će na taj način moći braniti ovogodišnju titulu prvaka Hrvatske. Značaj ovog uspjeha je još veći ako znamo da je ovo Luki prvo službeno natjecanje pri čemu  je odmah pokazao superiorne performanse koji obvezuje sve u klubu i oko kluba na još veću podršku u razvoju ovog mladog šampiona.

Luka majstore, vidimo te na kuglačkom Olimpu, kamo i pripadaš!!!

L.O.