Luketić: “Glasove birača ne dijelim prema nacionalnosti”

Poštovani,

vezano za članak na Vašem portalu „Trebaju li nam ćirilični natpisi i ćirilična glazba“ molim da objavite sljedeće priopćenje

Nastavak ispod oglasa

             Poštovani gosp. Franić,

            dobio sam u ovoj kampanji pozitivne glasove od pozitivnih i dobrih ljudi i ne bi ih dijelio prema nacionalnosti s obzirom da je naš program prepoznat u svim nacionalnim strukturama. Ali evo vama za informaciju, u prvom krugu izbora u Ličkom Petrovom Selu,  gdje je većinsko srpsko stanovništvo, moj protukandidat Pero Aračić (nezavisna lista), koji je sa mnom i ušao u drugi krug, pobijedio je za jedan glas na tom biračkom mjestu, a svoj portal koristio je za samopromociju i prebacivanje HDZ-u kako ima podršku Srba i nekakav koalicijski sporazum. Sličan je omjer bio i na dva biračka mjesta u Korenici, tako da odgovorno mogu tvrditi da je obišao više srpskih kuća i obitelji od svih drugih kandidata zajedno, to svi znaju osim čitatelja njegovog portala.

            Čini se da samo gubitnici broje glasove i razmišljaju tko je kome dao glas, pa kada nas već prozivate mogu reći da mi je krivo što nisam dobio i više glasova srpske nacionalne manjine pa da sva vaša prozivanja budu i opravdana.

            Ovim putem apeliram na sve one koji žele unijeti nemir u našu malu sredinu da gube vrijeme jer imamo puno važnijih tema i poslova od uvođenja ćirilice i trošenja vremena na to tko je od koga dobio glasove. Učinit ću sve da opravdam povjerenje svih mojih glasača i svih stanovnika općine Plitvička Jezera, bez podjela koje vi gospodine Franiću upravo insinuirate.

S poštovanjem,

Boris Luketić, povjerenik HDZ-a Plitvička Jezera