Pet kaznenih djela, četiri prometne nesreće i jedno narušavanje javnog reda i mira bilanca je jučerašnjeg dana prema kriterijima i informacijama Policijske uprave ličko-senjske. U kategoriju teških krađa ubrajamo slučaj iz NP Plitvička jezera i Gospića. U jednom plitvičkom hotelu lopov je provali u nekoliko soba, a novac je našao u jednoj sobii pobjegao sa solidnom svotom i dokumentima 54-godišnjakinje. Na području grada Gospića provaljena je obiteljska kuća iz koje ukraden novac.

Popularna plaža Zrče omiljena je destinacija i lopovima području pa je nepoznati počinitelj iz disco kluba na plaži Zrće otuđio mobitel u vlasništvu 22-godišnjaka iz Zagreba, a u Vidalićima iz obiteljske kuće ukraden je novac u vlasništvu 62-godišnjaka iz Slavonskog Broda. Zrće je bilo poprište tučnjave gdje nepoznati fajter pretukao 19-godišnjaka iz Požege, zadavši mu više udaraca po tijelu, teško ga ozlijedivši. Hrabar čovjek, prava muškarčina.

Što se tiče događaja na moru jučer su policijski službenici pomorske policije kod uvale Stinica u nedozvoljenom glisiranju(unutar 300 metara od obale), zatekli 50-godišnjeg njemačkog državljanina. Hitri je Nijemac kažnjen novčanom kaznom.

L.O.