Mandat Ivice Radoševića – Mačka davno je istekao, a on nastavlja pokazivati političku nesposobnost

Nakon što se priopćenjem oglasio direktor gospićke Usluge Dario Radošević očekivali smo da će na sve ovo reagirati i Hrvatska demokratska zajednica, odnosno njezin povjerenik u Gradu Gospiću Ivica Radošević-Mačak od kojeg je potekla inicijativa da se odbije suglasnost za zaduženje koja prema njegovom mišljenju i nije potrebna.

Radošević nije imao niti jednu tiskovnu konferenciju kako bi promovirao HDZ

Radošević je povjerenik HDZ – a koji se proslavio po tome da u  dvije godine mandata nije imao ni jednu jedinu tiskovnu konferenciju kako bi pokazao HDZ kao pretendenta pobjede na idućim lokalnim izborima. Neki kažu da je to razumljivo budući  je dogovarao s Karlom Starčevićem svoje mjesto ravnatelja, te mu šutnjom na neki način vraća usluge. Radošević je još jednom pokazao da nije dorastao ovoj funkciji, a o tome najbolje govori činjenica da još uvijek nije organizirao unutarstranačke izbore. Nekad najjača stranka u Gospiću svedena je na to da je nakon prijevremenih izbora tek treća politička snaga u gradu.

Radošević nelegalni povjerenik

Čovjek koji nema autoriteta, niti nikakve političke akcije, trebao bi povući jedini potez, a to je dati ostavku. Međutim, upućeni tvrde da ostavka nema smisla jer njegov mandat povjerenika je izašao prije godinu i pol dana. Prema Statutu, povjerenik je  imao zadatak u roku od  6 mjeseci organizirati unutarstranačke izbore. No to se nije dogodilo.

Dakle, možemo zaključiti da Radošević i nije povjerenik te da povjerenstvo u Gradu Gospiću po statutu stranke i ne postoji.

L.O.