Treća po redu izložba konja i OPG proizvoda „Krivi Put 2017.“ ispunila je sva očekivanja.  Rekao nam je to   Jure Turina, predsjednik Konjičkog kluba „Ana“ iz Senja koji je organizirao ovu atraktivnu manifestaciju.
– Za Bambino kup  je bilo prijavljeno 25 teladi različitih pasmina, nisu izostala niti atraktivna  grla goveda, bilo je preko stotinu konja hladnokrvnjaka… Sudjelovalo je i puno OPG-a pa se danas zaista imalo što za vidjeti.  Ovogodišnja izložba održana je pod visokim pokroviteljstvom predsjednice RH gospođe Kolinde Grabar Kitarović, a na samome otvaranju govorio je izaslanik Vlade RH, pomoćnik ministra poljoprivrede g. Zdravko Barać. S nama su bili i zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula i zamjenik župana ličko-senjskog Vice Nekić. Veliku zahvalnost dugujemo MORH-u, Ličko-senjskoj županiji i Gradu Senju, ističe predsjednik Konjičkog kluba „Ana“ Jure Turina.

Treća izložba konja i OPG-a „Krivi Put 2017.“ ostala je pomalo po strani zbog provedbe drugog kruga izbora u mnogim općinama i gradovima, odakle posjetitelji i  sudionici redovno dolaze uživati u tradicijskim obrtima i zanatima, pri čemu  uzgoj konja zauzima posebno mjesto.

M.S.