Marijan Kustić istaknuo kandidaturu za predsjednika HDZ-a Ličko-senjske županije, Gospićani bojkotirali predstavljanje

Saborski zastupnik Marijan Kustić istaknuo je sinoć u gospićkom KIC-u svoju kandidaturu za mjesto predsjednika ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

Kustćevom predstavljanju kandidature nazočili su ministri Medved i Kušćević, zamjenik glavnog tajnika HDZ-a Božidar Kalmeta, predsjednika HDZ-ove Zajednice utemeljitelja Mario Kapulica i članovi povjerenstva ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije.

Nastavak ispod oglasa

Gospićani bojkotirali predstavljanje, iz Senja i Otočca stigao bus

Iako je dvorana gospićkog KIC-a bila puna, ono što je novinarima posebno zapelo za oko je mali broj Gospićana koji su nazočili predstavljanju Kustićeve kandidature. Ako izostavimo članove povjerenstva gospićkog HDZ-a i dio njihovih obitelji, možemo reći da su Gospićani bojkotirali ovaj skup, pa su mjesta u KIC-u popunili članovi stranke iz Senja, Otočca i Novalje.

U svojim govorima, ministri Medved i Kuščević poslali su poruke zajedništva, pozvali su članove da u što većem broju izađu na izbore i glasaju prema savjesti. Naglasili su kako je HDZ jedna snažna obitelj koja ima odgovornost za Hrvatsku.

Na sinoćnjem skupu Kustić nije navodio detalje svog programa, već je najavio da će to učinit za vrijeme obilaska temeljnih ogranaka.

“U ovih 15 dana proći ću sve gradske i općinske organizacije, sva sela i mjesta u Ličko-senjskoj županiji..Uvijek sam se kao saborski zastupnik borio za interese Ličko-senjske županije. Svi znaju da sam 3.1 bio jedini koji je bio protiv davanja ostavke. Tad sam smatrao da to nije dobro, ali sam podržao tu odluku zbog jedinstva stranke” kazao je.

“Moj cilj je ujediniti HDZ. 9.9 glasajte za ono što vam razum govori da je najbolje za Hrvatsku demokratsku zajednicu. Ja neću niti jednoga nazvati. Imam svoj program, dobar tim ljudi i smatram da u sljedeće četiri godine sa tim timom mogu napraviti mnogo za Liku. Uvjeren sam da ćete prepoznati moj program i podržati me za predsjednika ŽO HDZ-a Ličko-senjske županije” kazao je Kustić.

L.O.