Mario Barković: „ Ja sam pobjednik“

Nastavak ispod oglasa

Otočac – Na gradskoj tržnici u Otočcu,u srijedu su kandidat za gradonačelnika i kandidat za njegovog zamjenika Mario Barković i Hrvoje Ostović sa članovima GO HDZ-a Otočca i koalicijskih partnera upriličili druženje sa građanima.

Tom prigodom kandidat za gradonačelnika Mario Barković rekao je da je ovo još jedna prigoda druženja sa građanima kako bi čuli njihova razmišljanja,probleme i potrebe. Ljude puno toga zanima od izgradnje infrastrukture pa do svakodnevnih problema. Na prvoj sjednici Gradskog vijeća krećemo sa konkretnim realizacijama programa, rasvjeta, ceste, kanalizacija…U Rijeci je u utorak bilo predviđeno sučeljavanje kandidata za gradonačelnika Otočca no nedolazak drugog kandidata je neuvažavanje stanovnika Otočca i Gacke doline. Ne može se sve svoditi na prepucavanja, na moje zdravstvene probleme, trebamo pričati o onome što nas čeka i što ćemo raditi u budućnosti. Od šest kandidata i sedmi kandidat nevažeći listići, nikom nije u Hrvatskoj pošlo za rukom da napravi rezultat pobjede, trebalo bi biti da je onaj koji ima najviše glasova pobjednik ,no  mi se i smatramo pobjednici što ćemo potvrditi u nedjelju. Ja sam pobjednik,rekao je Mario Barković.      

Dožupanica Ličko senjska Ivana Tomaš kometirajući kampanju istaknula je da kad je riječ o HDZ-u onda misli da je kampanja bila izuzetno korektna, nismo išli na nikoga đonom, i uvjerena sam da će u nedjelju u drugom krugu pobjediti kandidat HDZ- a i koalicijskih partnera Mario Barković skupa sa svojim zamjenikom Hrvojem Ostovićem. Oni imaju jaku logistiku i potporu građana. Vjerujem da će građani prepoznati njihov dosadašnji rad na području Grada Otočca i da će im dati priliku za još jedan mandat kako bi završili započeto i da započeli novo.  

Sada već saborski zastupnik Milan Jurković rekao je da zahvaljuje građanima na velikoj podršci na izboru za članove Gradskog vijeća Grada Otočca, na pobjedi gradonačelnika Barkovića u prvom krugu, ne dovoljnoj, ali sada želimo završiti započeti posao zajedno sasvima onima koji vjeruju u nas. Imamo sigurnu većinu u Gradskom vijeću, jedno realno viđenje i predstavljane Grada Otočca, a to je nastavak Grada Otočca kao otvorenog grada sa puno prijatelja, grada sa puno lobista, grada sa prijateljstvima i vezama u vrhu HDZ, u županiji, u hrvatskom Saboru, i sa budućom Vladom koja će biti sastavljena od HDZ  sa desnim, demokršćanskim pravaškim centrom. Do nedjelje, siguran sam imat će mo i podršku HSP Grada Otočca i sigurni smo po svim dosadašnjim istraživanjima da će Mario Barković biti gradonačelnik. Izborna kampanja je bila čudna, bilo je udaraca, puno laži,podmetanja, puno izmišljanja, a onima koji su se sa svim tim služili samo je jedna poruka – u laži su kratke noge, rekao je Jurković.

Dražen Prša