Mario Barković: „ Ljudima u nevolji moramo pomagati“

6

Oglas

Gradonačelnik Grada Otočca Mario Barković još jednom je pokazao humanu gestu i brigu prema stanovnicima Grada Otočca, pogotovo prema onima koji žive u teškim materijalnim prilikama i kojima je pomoć potrebna. On je u pratnji dogradonačelnika Otočca Hrvoja Ostovića posjetio Pavla Brajkovića u otočkom prigradskom naselju Donjoj Dubravi, te mu tom prigodom uručio donaciju sredstava za priključenje objekta na električnu mrežu.

Mario Barković
Mario Barković

 „ i sami vidite kako Pave živi, nema struje i to sve zbog nesretnih okolnosti. Vrijedan je radnik, nekoliko godina sezonski radi u Komunalcu i sve su pohvale prema njemu i njegovom radu i zalaganju. Na žalost nikako da dođe do stalnog zaposlenja, stoga će mo i mi nastojati da mu i po tom pitanju pomognemo. Danas smo mu uručili donaciju vrijednu 7.600 kn, odnosno priključak za električnu struju. Uvjeren sam da će mu ovom našom gestom život biti kud i kamo bolji i kvalitetniji. Ovo je dio naših stalnih nastojanja da voda i struja dođu u svaku kuću. Imamo nekoliko sličnih zahtijeva, no ako netko ima slične probleme neka se slobodno obrati, Grad izdvaja sredstva u proračunu za takve potrebe“ – kazao je gradonačelnik Barković.

Kako je živjeti bez struje, u mraku, uz svijeću ili petrolej lampu najbolje govori Pave Brajković, koji kaže da je bez struje već duže vrijeme a sve zbog spleta brojnih nesretnih okolnosti.

 

Pave Brajković
Pave Brajković

„ sretan mi je ovaj dan, opet će svjetlo zasjati u mom domu. Hvala gradonačelniku Barkoviću i njegovom zamjeniku Ostoviću. Radio sam uvijek kad se moglo i kad su tražili radnike, na žalost nikako do posla. U planu mi je da se oženim, onda znate kako mi je“ – kazao je Pave Brajković i dodao:

          „ direktore Dasoviću, pomognite mi da se zaposlim, bar sezonski“

Dražen Prša