Maškare, brinjske maškare…

Počevši od ove subote, Brinje će i ove godine zahvatiti karnevalsko raspoloženje.  Tradicionalni balovi pod maskama imaju desetljećima staru povijest održavanja u brinjskom kraju te će se i ove godine u Vatrogasnom domu održati tri maskenbala.

Prvi maskirani bal će se održati u subotu 08.veljače, drugi bal će biti u subotu 15. veljače a treći bal u subotu 22. veljače.  Organizator ovogodišnjih balova će biti VICI d.o.o. iz Brinja, a pomoć pri organizaciji tradicionalnih balova će im pružiti članovi brinjskih udruga. Za dobru zabavu na prvom i trećem balu zaduženi su Tamburaški sastav PETICA iz Zagreba, a na drugom balu glavni meštar zabave će biti voditelj Mario Perković uz izravni prijenos na Radio Banovini i emisiju „Od naroda za narod“. Za maske je organizator pripremio dobre nagrade, a sve posjetitelje očekuje  i bogata tombola.

Nastavak ispod oglasa

Osim velikih maškara, svakog petka od 11,00 sati u brinjskoj sportskoj dvorani održavat će se dječje redute na kojima će brinjski mališani imati prilike pokazati svoje najljepše maske. Balovi pod maskama će se održavati uz potporu Općine Brinje.

A.Š./LO